Artikkelit 2020

syyskuu

 • Asikkalaan ei myönnetty Jukolan viestiä

  Kaukametsäläiset ovat tänään myöntäneet Jukolan viestin järjestelyoikeudet vuosille 2025 ja 2026 Mikkeliin ja Kotkaan. Asikkalan Raikas haki kilpailujen järjestelyoikeutta samoille vuosille yhdessä Orimattilan Rastivarsojen kanssa, muttei valitettavasti tullut valituksi. Kilpailut oli tarkoitus järjestää Vesivehmaan lentokentällä. Hakua varten tehtiin töitä 1,5 vuoden ajan. Suuri kiitos hakuprosessiin…

 • Syksyn 20 kausisuunnitelmat

  Syksyn ryhmien kausisuunnitelmat löytyvät nyt täältä. Ryhmissä noudatamme korona ohjeistuksia ja pidämme turvavälit. Muistathan myös ettei flunssaisena tai muuten kipeänä tulla treeneihin. Nähdään ensi viikolla!

elokuu

 • Silja Line Seurakisat 13.8.2020

  Kesän viimeiset Seurakisat kisattiin 51 osallistujan voimin 3-otteluna Vääksyn urheilukentällä. 3-Ottelun lajeina olivat pikajuoksu (40-100m), pituushyppy sekä pallonheitto (5-8-v.) ja kuulantyöntö (9-15-v.). Kentällä oli hyvä fiilis ja osallistujilta nähtiin paljon hienoja suorituksia.

heinäkuu

 • Silja Line Seurakisat 30.7.2020

  Kauden kolmannet Silja Line Seurakisat urheiltiin Vääksyn urheilukentällä torstaina 30.7. Tällä kertaan oli ohjelmassa hieman edeltäviä kisoja pitempiä juoksumatkoja (300m-800m). Kenttälajina pienemmät urheilijat heittivät tällä kertaa kiekkoa (kahvakiekko tai oikea kiekko oman valinnan mukaan) ja isommat keihästä.

 • Kauden toiset Silja Line Seurakisat

  Kauden toiset Silja Line Seurakisat kilpailtiin upean aurinkoisessa säässä Vääksyn urheilukentällä torstaina 16.7. Tällä kertaa juoksuissa oli vuorossa aitajuoksut ja kenttälajeina pienemmillä urheilijoilla oli kuula ja isommilla kiekko. Kilpailuissa oli jälleen osallistujia mukava määrä ja kentällä nähtiin lukuisia upeita suorituksia.

 • Silja Line seurakisakausi käynnistyi Vääksyssä

  Kauden ensimmäiset Silja Line Seurakisat urheiltiin Vääksyn urheilukentällä torstaina 2.7.2020. Kisoihin ilmoittautui peräti 79 urheilijaa, joten kentällä riitti vilinää ja vilskettä. Kisassa otettiin käyttöön uusi lähetysjärjestelmä, jonka ansiosta saatiin sähköiset ajat kaikille. Tulosparannuksia syntyi hienosti useiden urheilijoiden toimesta sekä juoksuradalla että hyppypaikoilla.

kesäkuu

 • Silja Line Seurakisat alkavat torstaina 2.7.

  Silja Line Seurakisat alkavat torstaina 2.7. Vääksyn Urheilukentällä. Kisoja järjestetään tänä kesänä neljät ja niiden ajankohdat ovat 2.7, 16.7, 30.7 ja 13.8. Ilmoittautuminen kisoihin tapahtuu Kilpailukalenteri.fi sivuilla tai MyClubissa. Jälki-ilmoittautuminen paikanpäällä klo: 17:30-17:50 ja kisat alkavat klo: 18. Seuran jäsenille kisat ovat maksuttomat, muilta veloitetaan 5€ hinta(sisältäen molemmat lajit) Tervetuloa mukaan!

toukokuu

 • Raikkaan kesä käynnistyy 1.6!

  Raikkaan kesän tunnit käynnistyvät maanantaina 1.6. Ilmoittautumiset tunneille alkavat maanantaina 18.5. klo. 18 MyClubissa. Uutuuksina tänä kesänä yleisurheilun lisäksi ovat 7 kerran Beach Volley lajikurssit lapsille ja nuorille sekä palloilukerho 6-13 vuotiaille. Aikuisille järjestetään tuttuun tapaan yleisurheilukoulu sekä Fysiikkaryhmä. Tervetuloa mukaan!

huhtikuu

 • Virtuaalinen Junior juoksukoulu on täällä!

  Raikas järjestää Junior juoksukoulun maanantaisin ja keskiviikkoisin 4-27.5 välisenä aikana virtuaalisesti. Juoksukoulu on tarkoitettu 6-15- vuotiaille lapsille ja nuorille. Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 29.4. klo. 18 MyClubissa. Juoksukoulun hinta on 10€ sisältäen linkin videoihin YouTubeen sekä kirjalliset ohjeet harjoituksista. Perustamme juoksukoululaisille Whatsapp-ryhmän keskusteluun ja kysymyksille.

maaliskuu

 • Kotitreeni omasta nimestä

  Koska joudumme olemaan pakon sanelemana todella paljon kotona, halusin tehdä treenin, joka on helppo toteuttaa kotona tai ulkona esimerkiksi pururadalla tai metsässä. Treenin koostat itse omien nimikirjaintesi mukaan. Jokaista kirjainta vastaa jokin liike. Ota mukaan ainakin etunimi ja sukunimi. Jos haluat haastetta ota mukaan myös toinen nimesi. Tee jokaista liikettä 5-10 kertaa. Muita lämmitellä ennen treeniä! Facebookista löydät videot liikkeistä. Hyvää treeniä!

tammikuu