Artikkelit 2018

joulukuu

  • Asikkalan Raikkaan toimintakausi vaihtui

    Asikkalan Raikkaan toimikausi vaihtui loka-marraskuun vaihteessa. Kauden päättäjäisissä palkittiin vuoden parhaita urheilijoita. SM-menestyksestä palkittiin pyöräsuunnistajat Samuel Pökälä ja Konsta Vanhanen, sekä keihäänheittäjä Milja Lusila. Juri Nieminen halusi luopua puheenjohtajan pestistään. Vuosikokous valitsi uudeksi puheenjohtajaksi Jukka Sällisen.

heinäkuu

  • Silja Line Seurakisat Vääksyn urheilukentällä

    Kesän aikana järjestetään viitenä torstaina Silja Line Seurakisat Vääksyn urheilukentällä. Kisapäivät ovat 24.5., 7.6., 5.7., 19.7. ja 9.8 (Huom! Päivämäärä muuttunut). Klikkaa uutisen otsikkoa, niin saat tarkempaa tietoa kisoista.

toukokuu

  • Kesän yleisurheilukoulu alkaa 15.5.2018

    Raikkaan yleisurheilukoulussa liikutaan vauhdikkaasti tutustuen monipuolisesti eri yleisurheilulajeihin. Yleisurheilukoulu on Vääksyn urheilukentällä tiistaisin klo 17.30 - 18.30. Ensimmäinen kerta on 15.5. ja yleisurheilukoulun kesäkausi päättyy 31.7. Yleisurheilukoulun osallistumismaksu on 50e, jonka lisäksi seuran jäsenmaksu 9e (jos et vielä ole jäsen). Ilmoittautuminen yleisurheilukouluun tapahtuu myClubin kautta 4.5. alkaen.