Artikkelit 2020

heinäkuu

 • Silja Line seurakisakausi käynnistyi Vääksyssä

  Kauden ensimmäiset Silja Line Seurakisat urheiltiin Vääksyn urheilukentällä torstaina 2.7.2020. Kisoihin ilmoittautui peräti 79 urheilijaa, joten kentällä riitti vilinää ja vilskettä. Kisassa otettiin käyttöön uusi lähetysjärjestelmä, jonka ansiosta saatiin sähköiset ajat kaikille. Tulosparannuksia syntyi hienosti useiden urheilijoiden toimesta sekä juoksuradalla että hyppypaikoilla.

kesäkuu

 • Silja Line Seurakisat alkavat torstaina 2.7.

  Silja Line Seurakisat alkavat torstaina 2.7. Vääksyn Urheilukentällä. Kisoja järjestetään tänä kesänä neljät ja niiden ajankohdat ovat 2.7, 16.7, 30.7 ja 13.8. Ilmoittautuminen kisoihin tapahtuu Kilpailukalenteri.fi sivuilla tai MyClubissa. Jälki-ilmoittautuminen paikanpäällä klo: 17:30-17:50 ja kisat alkavat klo: 18. Seuran jäsenille kisat ovat maksuttomat, muilta veloitetaan 5€ hinta(sisältäen molemmat lajit) Tervetuloa mukaan!

toukokuu

 • Raikkaan kesä käynnistyy 1.6!

  Raikkaan kesän tunnit käynnistyvät maanantaina 1.6. Ilmoittautumiset tunneille alkavat maanantaina 18.5. klo. 18 MyClubissa. Uutuuksina tänä kesänä yleisurheilun lisäksi ovat 7 kerran Beach Volley lajikurssit lapsille ja nuorille sekä palloilukerho 6-13 vuotiaille. Aikuisille järjestetään tuttuun tapaan yleisurheilukoulu sekä Fysiikkaryhmä. Tervetuloa mukaan!

huhtikuu

 • Virtuaalinen Junior juoksukoulu on täällä!

  Raikas järjestää Junior juoksukoulun maanantaisin ja keskiviikkoisin 4-27.5 välisenä aikana virtuaalisesti. Juoksukoulu on tarkoitettu 6-15- vuotiaille lapsille ja nuorille. Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 29.4. klo. 18 MyClubissa. Juoksukoulun hinta on 10€ sisältäen linkin videoihin YouTubeen sekä kirjalliset ohjeet harjoituksista. Perustamme juoksukoululaisille Whatsapp-ryhmän keskusteluun ja kysymyksille.

maaliskuu

 • Kotitreeni omasta nimestä

  Koska joudumme olemaan pakon sanelemana todella paljon kotona, halusin tehdä treenin, joka on helppo toteuttaa kotona tai ulkona esimerkiksi pururadalla tai metsässä. Treenin koostat itse omien nimikirjaintesi mukaan. Jokaista kirjainta vastaa jokin liike. Ota mukaan ainakin etunimi ja sukunimi. Jos haluat haastetta ota mukaan myös toinen nimesi. Tee jokaista liikettä 5-10 kertaa. Muita lämmitellä ennen treeniä! Facebookista löydät videot liikkeistä. Hyvää treeniä!

tammikuu