Raikkaan nuorille menestystä FJG:stä

Raikkaan nuoret menestyivät jälleen hienosti kansainvälisissä FJG-kilpailuissa Helsingissä 18.-19. kesäkuuta. Suomen suurimmasta junioreiden yleisurheilutapahtumasta saatiin saaliiksi neljä henkilökohtaista mitalia ja kaksi joukkuemitalia.

Joska Tommola otti hopeaa sekä P12-sarjan pituudessa että 60 metrillä. 60 metrin aitajuoksussa Joska sijoittui neljänneksi.

Silja Rönkä voitti kultaa 1000 metrillä ja oli 60 metrin aidoissa viides.

P9-sarjan keihäässä Jirka Tommola Ja Eemeli Hakala ottivat joukkuekultaa ja pituudessa joukkuepronssia. Henkilökohtaisessa keihäskisassa Jirka sai pronssia, pituushypyssä sijoitus oli neljäs ja 40 metrillä 12. Eemeli heitti keihässä sijalle 13, ja saman sijan hän sai 1000 metrin juoksussa.

Antti Rönkä oli P15-sarjan 800 metrillä viides.

Finlandia Junior Gamesiin osallistui kaikkiaan yli 1200 urheilijaa. Kilpailut käytiin Eläintarhan kentällä Helsingissä ja Leppävaaran kentällä Espoossa.