Raikkaalaiset SM-maastoissa

Pudasjärvellä juostiin 98. SM-maastot. Raikkaalaiset olivat kisaamassa juoksukoulun treeniryhmällä. Anton Haapanen oli M19-sarjassa 6km:llä 23 ajalla 21.49, tällä kertaa hieman nihkein tuntemuksin. Aiemmin huhtikuussa Anton sijoittui Kuopion SM-maantiellä M19-sarjan 10 km:llä 9.(35.55). Kirsi Haapanen oli N17 4 km:llä 43.(18.07) ja Heidi Saarelma naisten 6km:llä 22.(28.27). Miesten 4 km:llä Eemeli Saarelma jatkoi SM-maastoputkeaan juosten pohjevaivaisenakin sijalle 63.(14.41). Samoin edellisenä päivänä nuorten Flying Finns-maastoissa Severi Parikka juoksi sitkeästi P13-sarjan 2km:llä maaliin sijalle 14(11.50), vaikka pohjekramppi haittasi matkantekoa. Maaliin tultiin huoltojoukkojen keskeyttämisajatuksista huolimatta. Vääksyn treeniryhmästä Silja Rönkä(LA) juoksi upeasti T11-sarjan 2km:llä voittoon ajalla(8.14)!

Nuorten kestävyysjuoksun Flying Finns -sarjassa Raikas nousi 124 seuran joukossa sijalle 34., kohti kesän kisoja. Pudasjärven maastot tarjosivat siis menestystä, hikeä ja jalkakramppeja, innostusta, tuuletuksia ja komeita maisemia. Majoituksessa oltiin tunturimökissä Iso-Syötteella. Huipulla tuulee!