Anton Haapaselle SM-hopeaa

Raikkaalaiset menestyivät jälleen SM-kisoissa! Anton Haapanen juoksi hopealle 2000m esteissä 19-vuotiaiden SM-kisoissa Valkeakoskella. Anton veti joukkoa, kunnes jäi viimeisellä kierroksella kolmanneksi, mutta nousi vielä hopealle aivan loppusuoran viime metreillä. Kilpailun erikoisuutena virallisia aikoja ei saatu, koska järjestäjät ohjasivat juoksijat ohi ensimmäisen vesiesteen. Anton jäi voittaja Ossi Hakuliselle n. 5 sekuntia epävirallisella ajalla 6.29,59. 800 metrillä Anton juoksi 2.03,59, sijoittuen sijalle 12.

Turun Kalevan Kisoissa Milja Lusila heitti naisten keihäässä komeasti 7. sijalle. Karsinnasta Milja pääsi finaaliin tuloksella 49,83 ja finaalissa heitto kantoi 46,57. Aiemmin tänä kesänä Milja paransi Vääksyn Moniottelujen keihäskilpailussa ennätyksekseen 51,33, jolla Milja on tämän kesän naisten tilastossa myös seitsemäntenä. Kalevan Kisoissa Reetta-Kaisa Lusi oli kiekonheiton karsinnassa 11. tuloksella 43,88.

Varkaudessa 15-vuotiaiden SM-kisoissa Kirsi Haapanen juoksi 800 m 2.37,47, sijoittuen sijalle 20. 15-vuotisten SM-kisarajan tänä kesänä on juossut myös Antti Rönkä 800 m ennätyksellään 2.14,96.