Vääksy Games - Ohjeet kilpailijoille

Tässä on koottuna ohjeita Vääksy Gamesiin osallistuville kilpailijoille ja heidän tukijoukoilleen.

Numerolaput

Vääksy Gamesissa kaikki kilpailijat käyttävät numerolappua kaikissa lajeissa. Numerolappu kiinnitetään hakaneuloilla kilpailuasun etupuolelle. Numerolapun ja hakaneulat voi noutaa kisakansliasta Asikkalan liikuntahallista kilpailupaikalle tullessaan. Numerolaput palautetaan kilpailun jälkeen takaisin kisakansliaan.

Osallistumisen varmistukset

Osallistumisen varmistukset on tehtävä kisakansliassa Asikkalan liikuntahallissa juoksujen osalta viimeistään 45 minuuttia ennen lähtöä. Kenttälajeissa osallistumisen varmistukset tehdään suorituspaikalla ennen lajin alkua.

Omat heittovälineet

Mikäli haluat käyttää omia heittovälineitä kilpailussa, heittoväline on tuotava tarkistukseen viimeistään 45 minuuttia ennen lajin alkua. Heittovälineiden tarkistuspaikka on urheilusaunalla (valkoinen puurakennus urheilukentän vieressä liikuntahallin puolella). Kilpailuun tuotu oma heittoväline on kilpailussa kaikkien oman sarjan kilpailijoiden käytettävissä. Heittovälineen tuonut kilpailija vastaa itse heittovälineeseen kilpailun aikana tulleista vaurioista.

Seipäät

Kilpailijoiden omat seipäät tarkistetaan kilpailupaikalla. Toisen kilpailijan seivästä ei saa käyttää ilman tämän lupaa.

Palkinnot ja tavarapalkintojen arvonnat

Kilpailussa palkitaan kolme parasta mitalein. Tämän lisäksi jokaisessa ikäluokassa suoritetaan tavarapalkinnon arvonta. Jokainen lajiosallistuminen vastaa yhtä arpaa arvonnassa, eli arvonnassa voi olla mukana useammalla arvalla.

Ruokailu

Kilpailupaikalla on kioski, jonka kautta on saatavilla juotavaa, kahvia, pullaa ja Vehmaan Makujen grillimakkaraa.

Vääksy Gamesin kilpailijoille ja heidän perheilleen on tarjolla klo 11-15 tarjoushintaan 10e/ruokailija maittava kisalounas (kanapasta) Majakkapaviljongilla osoitteessa Ämmäläntie 20, 17200 Vääksy. Sieltä on mahdollista saada myös buffet-lounas (klo 11-15) sekä useita erilaisia ruoka-annoksia listalta. Matkaa Majakkapaviljongille Vääksyn urheilukentältä on autolla noin 2 km ja kävellen noin 1,5 km.

Pysäköinti

Ensisijaisina pysäköintipaikkoina toimivat Asikkalan liikuntahallin, jäähallin ja kirjaston pysäköintialueet. Katujen varsilta voi myös etsiä parkkipaikkoja liikennesääntöjen puitteissa. Ensisijaiset pysäköintialueet ja urheilukentän sijainti selviävät tarkemmin täältä.