Severi Parikka P13 7. Flying Finns -sarjassa

Kuortane Severi

Valtakunnallinen kestävyysjuoksun Flying Finns -sarja juostiin päätökseen Kuortaneen Maastofinaalissa. Raikkaan Severi Parikka juoksi P13-sarjan 3,3 km:llä 15.50 sijoittuen yhdeksänneksi. Ahkeruus palkittiin Flying Finns -kokonaiskilpailussa, jossa Severin sijoitus oli 7.

Flying Finns -sarjassa Kirsi Haapanen oli N17 12. ja Anton Haapanen M19 14. Listoilta löytyy myös muita, vain 1-2 osakilpailuun osallistuneita raikkaalaisia. Mainittakoon, että Raikkaan \"kummiurheilija\" Ahkerassa Silja Rönkä hallitsi T11-sarjaa. Tulokset löytyvät www.sul.fi ja www.juoksutalli.com.

Flying Finns -kokonaiskilpailun osakilpailut olivat 1) Hallitonnit (1000m) talvella 2) SM-Maastot 3)Jämsän Karnevaalit 4) Pitkien matkojen kotiratakisa 5) Kuortaneen Maastofinaali. Raikas sijoittui Flying Finns -seurakisassa sijalle 32., pisteillä kisassa oli 346 seuraa.

Komeista sijoituksista huolimatta myös meillä on paljon varaa parantaa, jos jo kaikki treeneissä käyvät innostuvat myös seuran väreissä kisoihin! Ensi kaudella tavoitellaan edelleen nousua seurakisassa. Sitä ennen uuteen treenikauteen!