Ajankohtaiset

Minnan polku 1.7.2018

Heinäkuun ensimmäisenä päivänä juostaan Aurinkovuoren maastoissa Minna Kaupin polkujuoksutapahtuma. Tämä ensimmäistä kertaa järjestettävä polkujuoksutapahtuma sopii niin kilpaurheilijoille kuin kuntoilijoillekin. Reitti pyörii Aurinkovuoren pururatojen ympärillä ja matkalla löytyy niin pikkupolkuja kuin suuria ylä- ja alamäkiäkin. Lisämausteensa matkalle tuovat vanhan hyppyrimäen pitkät portaat, joiden yllä avautuu upeat järvimaisemat.

minnanpolku.jpg

Kesän voimisteluryhmät peruttu!

Valitettavasti joudumme peruuttamaan kesän Telinetemppuilu- ja Telinevoimistelun alkeet -ryhmät. Ryhmiin alustavasti sovittu ohjaaja joutui perumaan tulonsa, emmekä onnistuneet löytämään korvaavaa ohjaajaa.

Kilpureiden kesäharjoitukset alkavat torstaina 17.5. klo 17

Kilpureissa opetellaan yleisurheilun lajitaitoja ja kehitetään niiden vaatimia ominaisuuksia. Kilpureihin voivat osallistua 9-vuotiaat ja sitä vanhemmat urheilijat. Kilpureiden harjoitukset ovat tiistaisin klo 18.30-19.45 ja torstaisin klo 17.00 - 18.15 (poislukien seurakisatorstait). Ensimmäiset harjoitukset ovat torstaina 17.5. ja kesäkausi päättyy tiistaina 31.7. Kilpureiden kesäkauden osallistumismaksu on 75 euroa (+ seuran jäsenmaksu 9 euroa). Ilmoittautuminen myClubin kautta 4.5. alkaen.

kilpurit2.jpg