Siivoustalkoot keskiviikkona 5.5.

Kevät on saapunut ja on tullut taas aika siivoilla talven roskat tienvarsilta ja puistoalueilta!

Tänä vuonna siivous tapahtuu korona ohjeistuksien mukaisesti, pidetään siis kiinni kokoontumisrajoituksista, turvaväleistä sekä käsihygieniasta.

 Viime vuoden tapaan Raikkaan hiihto-, suunnistus- ja yleisurheilujaosto ovat saaneet siivottavakseen alueet keskustan itäpuolelta ja homma hoidetaan jälleen yhteisissä talkoissa.  Pidetään alueet samoina kuin viimevuonna eli 5. Anianmetsä yu-jaostolle, 6. Tynnyrikivi Suunnistusjaostolle, 7. Pasolanmetsä yu-valmennusryhmälle ja 8. Anianpelto ja Hympylänmäki Hiihtojaostolle.

keskiviikkona 5.5. alkaen klo 17.00,

jolloin perhekunnittain tavataan Laidunpuiston parkkialueella (Porkalintie 2).  Päivystän Laidunpuiston parkkialueella, jolloin perheet voivat tulla ripotellen hakemaan jätesäkkejä ja katsomaan kartasta siivottavan alueen.

Kaikki mukaan koko perheen voimin tähän perinteiseen jokakeväiseen varainhankintatapahtumaan, jotta saadaan taas siivous sutjakasti hoidettua! Roskien kerääminen rauhallisilta alueilta on sopivaa puuhaa myös lapsille ja oivallinen tilaisuus ”ympäristökasvatukseen”. Varainhankinnan lisäksi näistä talkoista saa myös hyvän mielen, kun yhteinen ympäristömme saadaan siistiksi mukavassa porukassa!

Ottakaahan omat hanskat mukaan.