Raikkaan syyskausi starttaa 29.8!

 

Syyskausi starttaa pian ja ilmoittautuminen ryhmiin on käynnissä. Tästä löydät ryhmien tuntikuvaukset ja etusivun Liikuntaryhmät -osiosta löydät tietoja osallistumismaksuista. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu pääsääntöisesti myClubin kautta https://asikkalanraikas.myclub.fi/login. MyClubissa ryhmään osallistuvan on ensin liityttävä seuran jäseneksi, minkä jälkeen pääsee ilmoittautumaan ryhmiin. Ryhmiin mahtuu mukaan myös kesken kauden ja tunneilla voi käydä kokeilemassa ennen ilmoittautumista. Lisätietoja voit kysellä ryhmien ohjaajalta Taru Dahlgrenilta 044 970 0139 / toimisto@asikkalanraikas.net.

 

 

Yleisurheilukoulu 5-8v.

tiistai             17.00-18.00 Liikuntahalli / Yleisurheilukenttä

Yleisurheilukoulussa liikutaan monipuolisesti ja ennen kaikkea hauskaa pitäen. Ryhmän tavoitteena on kehittää motorisia perustaitoja (liikkumis-, tasapaino- ja välineenkäsittelytaitoja) leikkien, pelien ja yleisurheilulajien avulla.  Jokaisella tunnilla lapsi pääsee juoksemaan, hyppimään ja pitämään hauskaa. Säiden salliessa harjoittelemme ainakin syyskuun ulkona yleisurheilukentällä.

 

Kilpurit 8-12v.

maanantai    16.30-17.30 Liikuntahalli / Yleisurheilukenttä

torstai           16.30-17.30 Aurinkovuoren koulu / Yleisurheilukenttä

Kilpureissa harjoitellaan ja kehitetään monipuolisesti yleisurheilun lajitaitoja ja ominaisuuksia. Kilpureihin tullaksesi ei vaadita aikaisempaa kokemusta yleisurheilusta. Hyvä asenne sekä innostus urheiluun ja yleisurheilun harjoitteluun riittävät. Kilpurit jatkavat harjoittelua myös kesäkausina ja heitä kannustetaan osallistumaan kesän kilpailuihin. Toisaalta jos kilpailut eivät ole oma juttu, kilpailut eivät ole pakollisia. Säiden salliessa harjoittelemme ainakin syyskuun ulkona yleisurheilukentällä.

 

Yleisurheiluvalmennus 12-v+

maanantai    15.00-16.30 Liikuntahalli / Yleisurheilukenttä

torstai           19.00-20.00 Aurinkovuoren koulu / Yleisurheilukenttä

Yleisurheiluvalmennus ryhmä on kutsuryhmä, jossa harjoittelevat jo tosissaan kilpailevat yleisurheilijat. Pääsyvaatimuksena on yu-taitomerkki C-rajan saavuttaminen jossain lajissa sekä vähintään 12- vuoden ikä. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelystä, tekniikka sekä fysiikka osiosta ja loppujäähdyttelystä. Säiden salliessa harjoittelemme alkusyksyn ulkona yleisurheilukentällä.

 

Perhepalloilu

maanantai    17.30-18.30 Liikuntahalli

Perheille tarkoitettu yhteinen liikuntahetki erilaisten pallopelien ja harjoitteiden parissa. Jokaisella tunnilla käydään läpi hieman tekniikkaa erilaisten hauskojen harjoitteiden avulla, pelataan pienpelejä sekä sovellettuja pelejä. Tunneilla tehdään myös motorisia harjoitteita sekä koordinaatiota kehittäviä harjoitteita. Tunnilla tärkeintä on perheen yhteinen aika liikunnan parissa, hauskanpito sekä liikunnan ilo.

   

Suunnistajien ohjattu salivuoro

tiistai 18.05-19.35 Liikuntahalli

Ohjatussa tunnin mittaisessa osiossa keskitytään pääasiassa fysiikkaharjoitteluun sekä juoksuharjoitteluun suunnistustehtäviä unohtamatta. Treeneissä tarkoituksena on harjoittaa kunnon eri osa-alueita ja kehittää kestävyyskuntoa. Jokaisessa harjoituksessa on oma teemansa, jonka mukaan harjoittelemme sen kerran. Esim. porrasjuoksu, kuntopiiri, suunnistusharjoitus... Loppu puoli tuntia on varattu pelailuun.

 

Karate

keskiviikko 18-19 Anianpellon koulu 

Harjoittelu tapahtuu ohjatusti Sensein (opettaja) johdolla harrastajien omia kehitystoiveita huomioiden. Ensimmäisen kauden aikana opetellaan torjuntoja, lyöntejä, potkuja, asentoja, liikkumista sekä pariharjoittelua ja liikesarjoja. Harjoitukset ovat monipuolisia, koko kehoa ja mieltä kehittäviä, ne sopivat kaikille kunnosta ja iästä riippumatta (ryhmän alaikäraja 7-vuotta).

Valmentajana toimii Mika Virkkunen, 5.dan musta vyö.